24.05.16. u 15:10

Prijem za najbolju hrvatsku poduzetnicu Vesnu Grubešić

U prostorijama Komunalne palače Grada Pule, danas je održan prijem dobitnice nagrade za najbolju hrvatsku poduzetnicu Vesnu Grubešić.

Gradonačelnik Pule Boris Miletić čestitao je poduzetnici istaknuvši kako je uvijek pozitivno i lijepo kada iz Istre stižu pobjednici.

„Budućnost naših proizvoda nalazi se u razvijanju njihove kvalitete i brendiranju. Siguran sam da će Istra nastaviti s odličnim poduzetničkim rezultatima“, poručio je gradonačelnik Miletić.

Istarski župan Valter Flego pridružio se čestitkama napomenuvši kako je djelatnost proizvodnje sira istarska djelatnost koju se treba čuvati i koja je uspješno stvorila ovaj finalni proizvod. Poručio je i kako je Županija krenula s nizom aktivnosti usmjerenih prema zaštiti istarskog sira ukratko predstavivši predstojeće faze koje se osim podizanja popularnosti sastoji i od zaštite izvornosti istarskog sira i dodjele oznake „Istrian Quality“ najboljim proizvodima.

Najbolja poduzetnica u Republici Hrvatskoj Vesna Grubešić zahvalila se na prijemu te je prisutnima pojasnila detalje proizvodnje kao i buduća ulaganja koja su namijenjena postizanju novih uspješnih rezultata.

Predsjednica HGK-ŽK Pula Jasna Jaklin Majetić ovom je prilikom istaknula kako Istra svake godine ima pobjednika ili pobjednicu u nekoj od kategorija te kako je stvaranje istarskog brenda u proizvodnji sira pravi put prema razvoju i nadogradnji postojeće proizvodnje.