29.11.16. u 11:13

3. Forum obiteljskog smještaja Istarske županije

3. FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA ISTARSKE ŽUPANIJE

HGK Županijska komora Pula i Upravni odjel za turizam Istarske županije organiziraju 3. Forum obiteljskog smještaja Istarske županije, koji će se održati

02. prosinca 2016. (petak) s početkom u 12:00 sati
u Pazinu - Spomen dom, Šet. Pazinske gimnazije 1

Forum se organizira s ciljem informiranja i edukacije pružatelja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu i svih drugih vlasnika objekata u obiteljskom smještaju o novostima, mogućnostima i trendovima na tržištu obiteljskog smještaja. Također, forumom se želi potaknuti javni dijalog svih dionika uključenih u ovaj značajan segment turističke ponude, kako bi se zajednički podignula razina kvalitete i potaknula diversifikacija privatnog smještaja u Istri. Na taj način se stvaraju preduvjeti za uravnoteženi razvoj i produženje turističke sezone, u skladu s Master planom razvoja turizma Istre.

Program Foruma predviđa niz korisnih predavanja i panel rasprava povezanih s obiteljskim smještajem, kao što su mogućnost financiranja i dobivanja potpora, programi osposobljavanja za poslove u turizmu, dodjela eko-oznaka radi bolje prepoznatljivosti na tržištu, primjeri dobre prakse u poslovanju obiteljskog smještaja, savjeti oko unutarnjeg i vanjskog uređenja objekta za smještaj, prezentacija objekta putem kvalitetne fotografije, standardi sigurnosti, unaprjeđenje oglašavanja i prodaje te puno drugih zanimljivih tema.

Također, u pauzi brojnih predavanja, održat će se prezentacija projekta Zaštite Pazinskog cukerančića, dok će se u holu Spomen doma održavati individualna savjetovanja pružatelja usluga u obiteljskom smještaju s poslovnim subjektima koji će tamo imati svoje štandove.

Za sudjelovanje na Forumu potrebno je prijaviti se putem sljedeće poveznice: ONLINE PRIJAVA. Prijave će se zaprimati do popunjenja kapaciteta dvorane.

Cjelovit program Foruma možete preuzeti ovdje.

U suradnji s pazinskim komunalnim poduzećem, svim sudionicima 3. Foruma obiteljskog smještaja Istarske županije omogućeno je besplatno parkiranje na parkiralištu iza Spomen doma.

Dobrodošli!