Arhiva novosti

27.11.2014.Započelo stručno usavršavanje odgajatelja u sklopu projekta Zavičajne nastave u predškolskim ustanovama

Proteklog tjedna u Zajednici Talijana, u Puli, održano je prvo stručno usavršavanje u sklopu projekta Zavičajne nastave, namijenjeno odgajateljima i stručnim suradnicima u dječjim vrtićima Istarske županije.

Nakon predstavljanja...

26.11.2014.Još pet dana rok za prijavu na projekt „Imam ideju“ Istarske županije

Istarska županija je raspisala Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za nove poduzetničke ideje kroz projekt „Imam ideju“, a čiji rok, podsjećamo, ističe za 5 dana, odnosno zaključno s 1. prosincem 2014. godine.

Javni...

25.11.2014.Promocija govorne turističke karte Istre za slijepe osobe

U prostorijama Udruge slijepih Istarske županije, u Puli, danas je održana promocija govorne turističke karte Istre. Riječ je o trećoj, ujedno i posljednjoj fazi realizacije projekta „Boje inkluzivnog turizma“, u sklopu kojega je...

24.11.2014.Održana konferencija za novinare povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Istarske županije danas je održalo konferenciju za novinare povodom obilježavanja 25. studenog Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

Na konferenciji su uz predsjednicu...

24.11.2014.Boravak delegacije iz Istarske županije u Kragujevcu

Istarski župan Valter Flego, predsjednik županijske Skupštine Valter Drandić i direktor Istarske razvojne agencije (IDA) d.o.o. Boris Sabatti od 19. do 21. studenog boravili su u Kragujevcu, u sklopu EU projekta NEXT.

Delegacija...

Prikazani rezultati od 1 do 5 od ukupno 22


<< Prva < Prethodna 1-5 6-10 11-15 Sljedeća > Posljednja >>