Župan Boris Miletić posjetio Općinu Sv. Nedelja

Župan Boris Miletić posjetio Općinu Sv. Nedelja

Istarski župan Boris Miletić danas je posjetio Općinu Sv. Nedelja gdje je održao radni sastanak s načelnicom Općine Irene Franković, a na kojem su prisustvovali i zamjenik župana Tulio Demetlika, predsjednik Općinskog vijeća Nenad Radičanin i pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Andrea Rajković.

Župan Miletić uvodno je pozdravio predstavnike Općine istaknuvši kako su vidljivi napredak i dobri pomaci u sustavu pomaganja socijalno ugroženim građanima i školarcima.

„Kvalitetna cestovna infrastruktura danas je jedan od najvažnijih preduvjeta uspješnog razvoja i dobrog života i tu će Istarska županija uvijek biti od pomoći Općini. Veseli me i realizacija razvojnih projekata poput projekta „Vinske šetnje pješačkom stazom Kalića i bukalete“, koji okuplja ljude i nudi jednu pozitivnu rekreaciju i uživanje u bogatoj enogastronomskoj ponudi ovog područja. Što se tiče obrazovanja, ono je jedan od naših prioriteta i pohvaljujem inicijativu Općine Sveta Nedelja za izgradnjom nove školske dvorane koja će doprinijeti boljim uvjetima školovanja te pomoći mladima da žive zdravije“, poručio je župan Miletić.

Načelnica Općine Sveta Nedelja Irene Franković zahvalila se županu na dolasku i ulaganjima koje je Istarska županija pokrenula na ovom području, a koji su usmjereni prema stvaranju boljeg i ugodnijeg života svih stanovnika ove općine.

Glavne teme razgovora bile su projekt izgradnje školske dvorane u Nedešćini i rekonstrukcija, odnosno potrebna izgradnja županijskih cesta na prostoru cijele općine Sveta Nedelja.

Galerija fotografija