HR | IT | EN

2. Dani EU fondova od 4. do 5. srpnja u Zagrebu

Ministarstvo financija u suradnji s ostalim institucijama koje su u Hrvatskoj zadužene za provedbu i praćenje programa EU organizira 2. Dane EU fondova koje će se održati 4. i 5. srpnja u Hotelu Sheraton, u Zagrebu.Cilj događanja je pružiti sveobuhvatnu i stručnu informaciju o mogućnostima korištenja sredstava iz IPA pretpristupnog programa te podijeliti stručna znanja i iskustvo za pripremu i prijavu projekata s potencijalnim korisnicima EU sredstava.

Predavanja su namijenjena općoj javnosti, jedinicama lokalne i regionalne samouprave, organizacijama civilnog društva, visokoškolskim i obrazovnim institucijama i privatnom sektoru, odnosno svim zainteresiranima za korištenje sredstava iz EU fondova.

Predavači su stručnjaci iz institucija koje su trenutno akreditirane za korištenje pretpristupnih fondova, a koje će imati značajnu ulogu i u budućim fondovima EU te postojeći korisnici EU sredstava.

U sklopu programa predviđeno je i predstavljanje mogućnosti financiranja za civilno društvo koje će održati djelatnici Ureda za udruge i Središnje agencije.

Dodatne informacije o prijavi i samom događaju možete pronaći na https://www.uzuvrh.hr/vijest.aspx?pageID=15&newsID=1377 .

29.06.2011.