HR | IT | EN

Agencija za mobilnost i programe EU savjetuje prijavitelje na program Mladi na djelu

U okviru ovogodišnjeg natječaja za program Mladi na djelu, Agencija za mobilnost i programe EU organizira pojedinačne savjetodavne sastanke 23., 26. i 27. svibnja od 10,00 do 15,00 sati u prostorijama Agencije na adresi Gajeva 22, Zagreb, za skupine i organizacije koje žele prijaviti projekt za rok 1. lipnja. Tijekom navedenih sastanaka djelatnici Agencije pomoći će Vam oko razrade prijavnog obrasca.

Za navedene savjetodavne sastanke potrebno je najaviti se barem 2 dana unaprijed na yia@mobilnost.hr te poslati ispunjen obrazac za nacrt projekta ili (djelomično ili u cijelosti ispunjen) prijavni obrazac. Ukoliko niste u mogućnosti doći na individualne savjetodavne sastanke, obrasce možete poslati e-mailom te će Vam djelatnici Agencije poslati povratne informacije i odgovoriti na sva pitanja.

Djelatnike Agencije možete susresti i na događanjima u okviru Europskog tjedna mladih u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Točan raspored događanja potražite na službenom portalu Europskog tjedna mladih ili na stranicama Agencije.

Za sve dodatne informacije obratite se na yia@mobilnost.hr ili telefonom na: 01/5005-635.

Preostali rokovi za prijavu projekata u okviru natječaja programa Mladi na djelu u 2011. godini su 1. rujna i 1. studenog.

18.05.2011.