HR | IT | EN

EDIC Pula-Pola obilježava Europski tjedan

  • Povodom obilježavanja Europskog tjedna 2015. godine, Informacijski centar Europe Direct Pula-Pola organizira bogat program za građane u Istarskoj županiji. U utorak, 5. svibnja u 13 sati u galeriji Vincent iz Kastva Istarskog narodnog kazlišta održat će se izložba „Doživjeti utvrdu Monte Grosso“, pripremljena u sklopu europskog projekta ADRIFORT.

    U srijedu, 6. svibnja slijedi Info radionica „Mogućnosti zapošljavanja u Europskoj uniji“, koja će započeti u 12 sati na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u Puli. Istog će se dana na adresi Giardini 2 u Puli, također u 12 sati, održati otvorenje FIESTA Help Deska, čiji je glavni cilj edukacija o štednji i potrošnji energije u kućanstvima.

    U četvrak, 7. svibnja od 10 do 12 sati održat će se poduzetnički Info dan u Istarskoj razvojnoj agenciji s temom "Istarska razvojna agencija u funkciji podrške malom i srednjem poduzetništvu". Info dan namijenjen je malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima, ali i ostalima koji se žele upoznati s djelokrugom rada IDA-e te poticajnim programima Hrvatske banke za obnovu i razvitak. Radionica je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Više informacija: www.ida.hr

    Europski tjedan u organizaciji EDIC-a zaključiti će se u subotu 9. svibnja, proslavom Dana Europe na Gradskoj tržnici od 9 sati, uz druženje s građanima i podjelu prigodnih promidžbenih materijala.

    Program Europskog tjedna u organizaciji EDIC-a Pula-Pola možete preuzeti ovdje:

    Datoteke vezane uz novost
  • https://localhost:8888/uploads/files/Program_-_Europski_tjedan,_EDIC_Pula-Pola.pdf
  • 30.04.2015.