HR | IT | EN

ERASMUS za mlade poduzetnike: poziv za nove i iskusne poduzetnike

  • Udruga Informo iz Vodnjana, posrednička organizacija u Istri uključena u program ERASMUS za mlade poduzetnike, poziva mlade koji namjeravaju pokrenuti poduzetničku djelatnost te iskusne poduzetnike da se prijave za sudjelovanje u navedeni program.

    Program omogućuje da se prijavom steknu nova iskustva i vještine u zemljama diljem Europe u trajanju od 1 do 6 mjeseci s ciljem suradnje i razmjene znanja među poduzetnicima malih poduzeća i novih poduzetnika.

    Mladim poduzetnicima otvara se prilika stjecanja upravljačkih sposobnosti u inozemstvu i pomoć u realizaciji njihovog poslovnog projekta.

    Domaćim poduzetnicima s više od 3 godine iskustva otvara se prilika stvaranja nove poslovne suradnje s mladim poduzetnicima koji kroz rad žele steći iskustvo za pokretanje ili unapređenje svog poslovnog projekta.

    Udruga Informo pruža priliku hrvatskim građanima da iskustvo profesionalnog usavršavanja odrade u jednoj od država članica EU-a te da se u Hrvatskoj ugoste građani država članica EU-a koji namjeravaju ostvariti isto iskustvo.

    Prijave su otvorene.

    Više informacija:

    Monika Brščić

    Info@informo.hr

    052/512-318

    www.erasmus-entrepreneurs.eu

    22.04.2014.