HR | IT | EN

Otvoren foto natječaj „Europe in my Region“

  • Opća uprava za regionalnu politiku Europske komisije, pokrenula je foto natječaj „Europe in my Region“ koji će se održati na Facebook stranici Europske komisije (https://www.facebook.com/EuropeanCommission) i koji ima za cilj istaknuti veliku korist ostvarenih projekata diljem Europe uz pomoć Europskih fondova.

    Za sudjelovanje u foto natječaju, dovoljno je objaviti, na Facebook stranici Europske komisije, fotografiju projekta koja jasno ukazuje da je isti ostvaren uz pomoć regionalnih fondova Europske unije. Slika mora sadržavati, na primjer, pano ili ploču na kojoj je prikazana zastava Europske unije i podaci o financiranju.

    Sudionici mogu sudjelovati u dvije različite kategorije:

    1. „Očevidac“, otvorena svima i uključuje projekte ostvarene na lokalnom ili širem području;

    2. „Moj projekt“, otvorena svim organizacijama koje su se koristile regionalnim fondovima (Europski fond za regionalni razvoj ili kohezijski fond).

    Odabrat će se dva pobjednika u svakoj kategoriji, jedan na općim izborima (glasovanje započinje 27. kolovoza i završava 7. rujna), i jedan od strane žirija.

    Svaki će pobjednik dobiti 1000 eura, za potrošiti na opremu za digitalne kamere, i putovanje u Bruxelles za dvije osobe tijekom Europskog tjedna regija i gradova (od 8. do 12. listopada 2012.), na kojemu sudjeluje i Istarska županija.

    Rok za podnošenje slika je 31.08.2012.

    16.08.2012.