HR | IT | EN

Erasmus+ radionice

  • Agencija za mobilnost i programe EU objavila je raspored radionica u svrhu pripreme potencijalnih prijavitelja za novi Poziv na podnošenje prijedloga za program Erasmus+ za 2020. godinu. Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira regionalne radionice diljem Hrvatske kako bi pomogla potencijalnim prijaviteljima u pripremi projektnih prijedloga. Fokus radionica je na praktičnim aspektima pripreme projektnih prijedloga te uključuje rad u manjim skupinama.

    Iduće radionice održat će se u Zagrebu, 4. prosinca 2019. - Erasmus+ regionalna radionica za pisanje KA1 i KA2 projektnih prijedloga u području (općeg) obrazovanja odraslih, i Rovinju, 9. prosinca 2019. - Erasmus+ regionalna radionica za pisanje projektnih prijedloga u okviru Ključne aktivnosti 1 (KA1) u području strukovnog obrazovanja i osposobljavanja i radionica za primjenu ECVET-a.

    Program i prijavne obrasce možete pronaći na poveznici https://www.mobilnost.hr/hr/novosti/radionice-za-pisanje-projektnih-prijava-u-okviru-poziva-na-podnosenje-prijedloga-za-program-erasmus-za-2020-godinu/.

    21.11.2019.