HR | IT | EN

Info dani za udruge u Istri od 15. – 20. listopada 2018.

  • Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva sve udruge s područja Istarske županije, njihove članove i članice te ostale organizacije civilnog društva i zainteresirane za civilni sektor te one koji razmišljanju pokrenuti udrugu i aktivirati se u društvu kroz djelovanje udruge da sudjeluju na Info danima za udruge u Istri 2018.

    Kao i svake godine Info dani organiziraju se kako bi se udruge i druge organizacije civilnog društva upoznale s aktualnim događanjima u civilnom sektoru te će obuhvatiti niz tema.

    Predstavnici Ministarstava i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske predstavit će aktualne natječaje iz ESF-a, ali i drugih programa, kao i one u najavi.

    Jedan će dan biti posvećen uvjetima i zakonskim obvezama kod prikupljanja i pružanja humanitarne pomoći koje će predstaviti Ured državne uprave, dok će nekoliko udruga predstaviti svoja iskustva i primjere dobre prakse.

    Važno je istaknuti i predavanje predstavnika Porezne uprave koje će biti usmjereno poreznom statusu udruga, s posebnim naglaskom na obavljanje gospodarske djelatnosti, a čemu će prethoditi predavanje namijenjeno svima koji se dvoume između osnivanja udruge i tvrtke.

    Datoteke vezane uz novost
  • https://localhost:8888/uploads/files/Program_Info_dani_2018_detalji.pdf
  • 12.10.2018.