HR | IT | EN

Open Doors Day u Bruxellesu

  • U subotu, 7. svibnja u Bruxellesu, povodom Europskog tjedna i Dana otvorenih vrata Odbora europskih regija, predstavništvo Istarske županije u Bruxellesu organiziralo je informativni štand u zgradi Odbora regija - Committee of the Regions gdje se održao Inter-institutional Open Doors Day 2011 - ‘Regions of Europe - Europe of Regions’.

    U sklopu inter-institucionalnog Dana otvorenih vrata 2011, koji je zainteresiranima omogućio da posjete Europske institucije kako bi se upoznali s njihovim radom, Odbor regija - europska skupština regionalnih i lokalnih predstavništva organizirao je kulturno informativni program za djecu i odrasle.

    Kao jedna od 50 regija koje su dobile priliku da se predstave na manifestaciji koja je privukla preko 10.000 posjetioca iz svih europskih zemalja, Istarska je županija na svom štandu ponudila informacije o turističkoj ponudi, tipičnim proizvodima te europskim projektima koji su ojačali sektor turizma u Istri. U više navrata prikazivali su se i promotivni spotovi istarske turističke ponude a posjetioci, privučeni i mirisom lavande, sa istarskog štanda pokupili su preko 6.000 primjeraka brošura i letaka.

    09.05.2011.