HR | IT | EN

Poziv na radionicu za trenere-volontere u projektu THINK.EU

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Istarske županije vas poziva na radionicu za trenere-volontere na teme: Institucije, temeljne vrijednosti i načela EU, teprenošenje informacija drugima koja će se održati 21. i 22. rujna 2011. od 8.00 – 12.00 sati u Puli, u prostorijama IDA-e, Dvorana 21, Mletačka 12, IV kat.

Radionice se provode u sklopu projekta THINKEU - Through Information and Knowldge towards EUfinanciranog u sklopu programa Europske unije “Europa za građane”.

Ciljevi projekta su:

a) disperzija znanja i informacija o Europskoj uniji svim građanima, mladima, djeci, civilnom društvu te pružanje pomoći i podrške u razumijevanju procesa europskih integracija lako dostupnim i razumljivim informacijama,

b) adekvatna priprema Istarskih građana za javne rasprave o članstvu u EU, odnosno priprema za aktivnu ulogu budućih europskih građana,

c) upoznati ciljne skupine s raspoloživim EU programima i pretpristupnim fondovima.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane diljem Istre koji su voljni postati treneri-volonteri da se do 19.09.2011. u 14.00 sati prijave za sudjelovanje, na način da ispunjenu prijavnicu pošalju na e-mail: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr ili faks: 052/351-511.

Datoteke vezane uz novost
  • https://localhost:8888/uploads/files/Poziv_Radionica_ThinkEU1.pdf
  • https://localhost:8888/uploads/files/Obrazac_za_prijavu_1._radionica_treneri_-_volonteri_.doc
  • 20.09.2011.