HR | IT | EN

Poziv poduzetnicima i obrtnicima za sudjelovanje u projektu Slohra Globalnet

  • Istarska razvojna agencija partner je u projektu „Promicanje globalne konkurentnosti poduzetnika početnika“ - SLOHRA GLOBALNET - koji je sufinanciran sredstvima EU u okviru programa IPA, komponenta II, slovensko-hrvatska prekogranična suradnja. U projektu sudjeluje sedam razvojnih agencija iz Slovenije i Hrvatske, a nositelj predmetnog projekta je regionalna razvojna agencija Porin iz Rijeke.

    Projekt je započeo s provedbom u travnju 2011. godine, a namijenjen je poduzetnicima i obrtnicima koji posluju do 5 godina odnosno budućim poduzetnicima i obrtnicima, s naglaskom na mlade do 35 godina i žene poduzetnice.

    Poduzetnici odnosno obrtnici u okviru ovog projekta mogu dobiti individualno savjetovanje o aktualnim poticajima i razvitku poduzetništva; sudjelovanje na seminarima i prezentacijama itd.

    Poduzetnici i obrtnici koji budu zainteresirani bit će u mogućnosti uključiti se u prvi međunarodni izvozni konzorcij, odnosno mrežu hrvatskih i slovenskih poduzetnika koji će zajednički raditi na unapređenju svoje promocije i izvoza.

    Poziv za sudjelovanje na ovom projektu možete pronaći na stranicama IDA-e https://www.ida.hr/index.php?id=60&tx_ttnews[tt_news]=622&tx_ttnews[backPid]=23&cHash=5184dcaa48 .

    29.06.2011.