HR | IT | EN

Raspisan 2. natječaj za dodjelu sredstava iz mjere 101 i mjere 103 IPARD programa

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju - SAPARD/IPARD Agencija objavila jedrugi javni natječaj za prikupljanje prijava za dodjelu sredstava iz IPARD programa za Mjeru 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda Zajednice“ i Mjeru 103 „Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribljih proizvoda u svrhu restrukturiranja tih aktivnosti i dostizanja standarda Zajednice“.

Javni natječaj je objavljen u Narodnim novinama br. 43/2010 (oglasni dio, nadmetanja) a dostupan je i na internetskoj stranici Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja (www.mps.hr) i na internetskoj stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (www.dmssa.hr/), gdje će se nalaziti i Vodiči za korisnike za ove dvije mjere.

Obrasci za prijavu na natječaj te informativni upitnici koji se popunjavaju i šalju zajedno s prijavom i pratećom dokumentacijom, biti će također dostupni na internetskoj stranici, no rok za podnošenje prijava počinje teći 17. svibnja, sukladno tekstu Natječaja. Također, Pravilnik o provedbi Mjere 101 i Mjere 103 unutar IPARD programa objavljen je u Narodnim novinama br. 146/09 i 150/09, a dostupan je i na navedenim internetskim stranicama Ministarstva i Agencije.

16.04.2010.