HR | IT | EN

“Regionalni dani EU fondova” održat će se 5. srpnja 2019. u Puli

  • Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Pulom organizira informativno-edukativnu manifestaciju „Regionalni dani EU fondova“ s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije putem besplatnih edukacija.

    Besplatne edukacije održat će se u petak, 5. srpnja u Gradskoj vijećnici Komunalne palače Grada Pule (Trg Forum 1) s početkom u 10 sati.

    Događanje “Regionalni dani EU fondova” namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

    Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

    Više informacija o samome događaju te programu manifestacije dostupno je na sljedećem linku:

    https://lokalni.vecernji.hr/regionalni-dani-eu-fondova/regionalni-dani-eu-fondova-u-puli-15345

    Direktan link za prijavu je sljedeći:

    https://lokalni.vecernji.hr/regionalni-dani-eu-fondova/prijava-na-besplatne-edukacije-u-puli-15347

    28.06.2019.