HR | IT | EN

Strip o EU fondovima za početnike u razvijanju europskih projekata

  • Strip o EU fondovima, besplatna publikacija za prvi susret građana s europskim fondovima, na jednostavan način pruža sve potrebne informacije onima koji se žele baviti razvijanjem europskih projekata i korištenjem novca iz europskih fondova.

    Glavni likovi stripa su troje građana i činovnik koji im objašnjava koji je put od ideje do rezultata, a priče su inspirirane stvarnim natječajima i projektima. Sadržaj je osmišljen tako da u šumi apstraktnih informacija čitatelja uputi na najvažnije elemente te ih pojednostavi za bolje razumijevanje i lakše snalaženje u sustavu EU fondova.

    Publikaciju je kreirala zagrebačka tvrtka Projekt jednako razvoj, a podržali su ju Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Hrvatska gospodarska komora i Grad Zagreb. Predstavljanje stripa održano je 7. svibnja 2013. godine u Informacijskom centru Europske unije u okviru Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj.

    Strip možete preuzeti na linku https://www.pjr.hr/index.php?/cro/Gdje-zapoceti/Zapocnite-stripom

    31.05.2013.