Prijave za sudjelovanje u Living labu cjelovite energetske obnove zgrada su OTVORENE

Living lab cjelovite energetske obnove zgrada baviti će se optimiziranjem energetske efikasnosti zgrada uzimajući u obzir specifičnosti mediteranskog područja.

Living lab cjelovite energetske obnove zgrada voditi će IRENA - Istarska Regionalna Energetska Agencija za dva pilot područja u Istarskoj županiji.

Fokus prvog pilot područja je zgrada Dječjeg vrtića Grdelin u Buzetu, dok će se drugo pilot područje naknadno odrediti.

Sudionici Living laba sudjelovati će u kreiranju optimalnih rješenja kojima se planiraju ostvariti značajnije energetske uštede kako bi se objekti na pilot područjima približili klasifikaciji zgrade gotovo nulte energije.

Sudjelovanje u Living labu otvoreno je za sve fizičke i pravne osobe, medijske predstavnike, udruge, sektorske agencije, građevinske i instalacijske tvrtke, projektante, upravitelje zgrada, financijske institucije, vlasnike zgrada, sve do stanovnika na području Buzeta te svih ostalih kako bi se stimuliralo tržište energetske obnove uspostavom lanca ponude i potražnje te kroz konkretan primjer testiralo iznađeno rješenje.

Mole se zainteresirani da prijavu i sve upite oko sudjelovanja u Living labu dostave putem maila na irena@irena-istra.hr najkasnije do 31. srpnja 2018. godine.