Tečaj za energetske suradnike i korištenje Informacijskog sustava za gospodarenje energijom - ISGE

Tečaj za energetske suradnike i korištenje Informacijskog sustava za gospodarenje energijom - ISGE

IRENA - Istarska Regionalna Energetska Agencija i Grad Labin su u suradnji s Agenijom za pravni promet i posredovanje nekretninama - APN (odjel "Sustavno gospodarenje energijom i ISGE sustav" organizirali jednodnevni tečaj u sustavu ISGE u ponedjeljak 9. ožujka 2020. u polivalentnoj dvorani gradske knjižnice Labin s početkom u 11:00 sati.

ISGE - Informacijski sustav za gospodarenje energijom je internetska aplikacija za nadzor i analizu potrošnje energije i vode u zgradama javnog sektora te predstavlja neizbježan alat za sustavno gospodarenje energijom. Sukladno Zakonu o energetskoj učinkovitosti dužni smo pratiti i unositi podatke o potrošnji energije i vode u javnim zgradama a posebna važnost je za objekte koji su energetski obnovljeni ili se tek namjeravaju obnoviti bespovratnim sredstvima iz EU fondova.

Tečaj je bio namijenjen korisnicima sustava ISGE koji su zaduženi za unos računa (električne energije, vode, lož ulja...) u pojedinim objektima a bio je usmjeren prvenstveno za korisničko sučelje ISGE-a (način unosa podataka i korištenje istih).

Galerija fotografija