Prvi zajednički susret Županijskog tima za provedbu Plana za zdravlje i Savjeta za zdravlje Istarske županije

Prvi zajednički susret Županijskog tima za provedbu Plana za zdravlje i Savjeta za zdravlje Istarske županije

25.svibnja 2011. godine u prostorijama Fonda zdravi grad Poreč održan je prvi zajednički sastanak članova Županijskog tima za provedbu Plana za zdravlje i Savjeta za zdravlje Istarske županije.

Županijski tim od 2006. godine djeluje na koordinaciji provedbe Plana za zdravlje, na strateškom promišljanju godišnjih operativnih planova sukladno postavljenim dugoročnim ciljevima i na javnom predstavljanju provedbe i postignuća tih ciljeva.

U veljači ove godine Županijska skupština Istarske županije je na temelju Statuta Istarske županije i Zakona o zdravstvenoj zaštiti imenovala članove Savjeta za zdravlje Istarske županije, kao samostalnog savjetodavnog tijela stručnjaka iz područja zdravstvene zaštite te predstavnika interesnih skupina u skrbi za zdravlje. 

Radi učinkovitog planiranja i realizacije ciljeva s područja zdravstvene zaštite neophodna je uska međusobna suradnja oba tijela. Iz tog je razloga i upriličen njihov prvi službeni zajednički susret čija je glavna tema bila izrada Plana za zdravlje Istarske županije 2011. - 2013. koji će se predložiti na usvajanje Županijskoj skupštini.

Galerija fotografija