DAIKIN HRVATSKA

DAIKIN HRVATSKA
Djelatnost tvrtke Prodaja
Opis djelatnosti

Daikin je vodeći europski proizvođač visoko učinkovitih sustava za grijanje, hlađenje, ventilaciju i hlađenje u komercijalnim, stambenim i industrijskim područjima.

Daikin Europe N.V. (DENV) je podružnica u punom vlasništvu Daikin Industries Limited www.daikin.com. Multinacionalna je korporacija koja je registrirana na Japanskoj burzi i koja je vodeći svjetski proizvođač i dobavljač HVAC opreme - grijanje, ventilacija i klimatizacija, što obuhvaća i rješenja s dizalicama topline i rješenja za duboko smrzavanje. Tvrtka donosi inovativno, vrlo kvalitetno upravljanje unutarnjom klimom kako biste mogli zadovoljiti potrebe kupaca koji koriste naše uređaje za stambene, komercijalne i industrijske primjene.

Daikin Europe N.V. predstavlja sjedište tvrtke Daikin za prodaju, razvoj i proizvodnju u Europi, bliskom istoku i Africi. Daikin Europe Group trenutno obuhvaća 17 podružnica, 5 proizvodnih pogona, 17 pridruženih tvrtki, 5 prodajnih ureda i cijela mreža neovisnih distributera i kontakata za prodaju u EMEA opciji.

Tvrtka je završila financijsku godinu 2011. s konsolidiranom neto prodajom od 1.800 milijuna EUR-a uz rezultat rada od 126,7 milijuna eura. Cijela korporacija Daikin Europe Group, zapošljava preko 5.400 djelatnika.

ROTEX je već desetljećima proizvođač i dobavljač potpuno inovativnih i ekološki prihvatljivih sustava za grijanje. ROTEX Heating Systems GmbH je 100% podružnica tvrtke Daikin Europe NV i stoga je članica DAIKIN Grupe.

Adresa tvrtke Budmanijeva 5
Web site tvrtke www.daikin.hr
Ime kontakt osobe Ivan
Prezime kontakt osobe Poropat
Telefon/Fax/Mobitel +385 1 6065 850
E-mail office@daikin.hr
Reference

Dvori Lapad Dubrovnik, Hotel Adriatic Kempinski, Hotel Corinthia Baška, Hrvatska narodna banka Zagreb, Poliklinika Sunce Zagreb, Rezidencija Skiper Savudrija, Turisticko naselje Belveder Vrsar, Villa Arentz Opatija, Euroherc osiguranje Zagreb, Hotel Monte Mulini Rovinj, Hotel Lone Rovinj, Hotel Punta Mali Lošinj ...

Dokument reference -
Promo poruka DAIKIN - Svjetski lider u proizvodnji ekološki prihvatljivih sustava dizalica topline, ventilacije i klimatizacije.