1. Sjednica Skupštine Platforme hrvatskih županija i gradova za smanjenje rizika od katastrofa

1. Sjednica Skupštine Platforme hrvatskih županija i gradova za smanjenje rizika od katastrofa

21. i 22. rujna 2017. g. u Karlovcu je održana 1. sjednica Skupštine Platforme hrvatskih županija i gradova za smanjenje rizika od katastrofa čiji je pokrovitelj bio Grad Karlovac. U četvrtak, 21.09.2017. g. prije sjednice nazočne je u ime gradonačelnika pozdravio njegov zamjenik te zaželio dobrodošlicu i uspješan rad.  

U okviru skupštine na tematskom dijelu, prezentacije su održali, Marijan Vundać iz Grada Rijeke na temu "Informacija o provedbi SEE URBAN projekta", Damir Gabrić i Filip Butorović, ispred Splitsko-dalmatinske županije i Grada Splita na temu "Protupožarna sezona-Požari otvorenog prostora, iskustva" te Denis Stipanov voditelj Službe civilne zaštite VZIŽ ispred Istarske županije na temu"Informacije o izmjenama i dopunama Zakona o sustavu civilne zaštite"

U radu 1. Platforme sudjelovali su iz Istarske županije g. Denis Stipanov i g. Boris Rogić iz Službe civilne zaštite Vatrogasne zajednice Istarske županije..

Slijedeća, 2. Platforma hrvatskih županija i gradova za smanjenje rizika od katastrofa održat će se u ožujku 2018. g., a za domaćina je izabran Grad Dubrovnik.

Galerija fotografija