U Puli održana 8. sjednica Stožera civilne zaštite Istarske županije

U Puli održana 8. sjednica Stožera civilne zaštite Istarske županije


U susret novoj turističkoj sezoni
U prostorima Istarske razvojne agencije u Puli, dana  09. svibnja .2018. g. održana je 8. sjednica Stožera civilne zaštite Istarske županije.

Sjednica je sazvana radi usklađivanja provedbe mjera i postupaka u zaštiti i spašavanju turista u slučaju velike nesreće ili katastrofe, prvenstveno mjera evakuacije i zbrinjavanja, kao i analize dosadašnjih postupanja u provođenju mjera  iz sustavu civilne zaštite, a kako bi se Stožer civilne zaštite Istarske županije što kvalitetnije pripremio za funkcioniranje tijekom turističke sezone.

Na dnevnom su redu bile :Analiza stanja turističke godine 2017. s aspekta civilne zaštite i priprema sustava civilne zaštite za turističku sezonu 2018.

U radu Stožera pored članova Stožera civilne zaštite Istarske županije, učestvovali su predstavnici turističkih kuća, pravne osobe  iz sustava civilne zaštite, te predstavnici Ronilačkog saveza IŽ, Lovačkog saveza IŽ, Javne ustanove Park-Priroda Učka, Nacionalnog Parka Brijuni, Javne Ustanove Kamenjak, Javne Ustanove Natura Histrica, Bine Istra, Županijske uprave za ceste, Načelnici Stožera CZ Gradova i načelnik Stožera CZ Općine Medulin.

Galerija fotografija