4. Dani zaštite i spašavanja

4. Dani zaštite i spašavanja

Vatrogasna zajednica Istarske županije, Služba zaštite i spašavanja osigurala je predstavljanje sustava zaštite i spašavanja Istarske županije u okviru 4. Dana zaštite i spašavanja u organizaciji Državne uprave za zaštitu i spašavanje Republike Slovenije u Kopru od 29. rujna do 01. listopada 2011. godine.

Vatrogasna zajednica Istarske županije, Služba zaštite i spašavanja, razvija više godina uspješnu suradnju s uredima zaštite i spašavanja Kopar i Postojna. Također vatrogastvo Istarske županije, kao nosilac sustava, razvija dugogodišnju suradnju s vatrogastvom Primorske regije. Stoga smo prihvatili poziv, te prikazali dio sustava zaštite i spašavanja tj. vatrogastvo, Crveni križ i Ronilački savez IŽ na navedenoj manifestaciji i to na štandu u šatoru i na otvorenom prostoru u obliku izložbe.

Manifestaciju je obišao vrlo veliki broj posjetitelja, a među njima i mnogi visoki uzvanici. Tako su se kod našeg štanda zaustavili i Predsjednik Republike Slovenije Danilo Tuerk te Ministrica obrane Republike Slovenije dr.Ljubica Jelušič.

Galerija fotografija