Održana 9. Koordinacija djelatnika ZiS-a u Vukovaru

Održana 9. Koordinacija djelatnika ZiS-a u Vukovaru

U Vukovaru je 12. i 13. listopada 2012.g. održana 9. sjednica Koordinacije djelatnika zaštite i spašavanja u županijama i velikim gradovima Republike Hrvatske.

Na koordinaciji je pored ostalih tema, izložena inicijativa za osnivanje udruge djelatnika zaštite i spašavanja hrvatskih županija i gradova. Zaključeno je da se pristupi razradi inicijative kako bi se sagledale sve mogućnosti i pronašao najbolji model za umrežavanje županija i gradova, koji će omogućiti kvalitetniju  izgradnju sustava zaštite i spašavanja u RH te omogućiti djelotvornije  akcije zaštite i spašavanja u izvanrednim uvjetima.

Koordinacija je završena prezentacijom pokazne vježbe združenih operativnih snaga zaštite i spašavanja Vukovarsko-srijemske županije "DUNAV 2012".

U radu 9. Koordinacije sudjelovali su iz Istarske županije g. Denis Stipanov i g. Boris Rogić iz Službe zaštite i spašavanja Vatrogasne zajednice Istarske županije.

Slijedeća 10. po redu Koordinacija djelatnika ZiS-a održat će se u Zadarskoj županiji početkom travnja mjeseca 2013. godine.

Galerija fotografija