Služba ZiS VZIŽ na 6. Konferenciji Sigurnost gradova

Služba ZiS VZIŽ na 6. Konferenciji Sigurnost gradova

U  četvrtak, 20. ožujka, u hotelu Le Méridien Lav u Splitu otvorena je šesta po redu međunarodna konferencija Sigurnost gradova - SIGG 2014, u organizaciji Hrvatskog foruma za urbanu sigurnost i časopisa Zaštita tvrtke Tectus d.o.o.,

Na konferenciji, koja je potrajala dva dana, sudjelovali su gradonačelnici, dogradonačelnici i voditelji poslova sigurnosti u gradovima, lokalnoj upravi i samoupravi, dožupani i voditelji poslova sigurnosti u županijama, direktori i uprave gospodarskih subjekata od posebnog interesa za sigurnost i obranu države, direktori i predstavnici tvrtki za tjelesnu i tehničku zaštitu, predsjednici i članovi vijeća za prevenciju, te menadžeri i stručnjaci za sigurnost. Stručne teme koje konferencija obrađuje su prevencija kriminaliteta, civilno-krizno upravljanje gradovima, nove tehnologije za sigurnije gradove, europska iskustva te zaštita okoliša kao element sigurnosti gradova.

Voditelj Službe g. Denis Stipanov sudjelovao je u radu Konferencije s temom onečišćenja Jadranskog mora kod havarije turskog broda, te rada Stožera zaštite i spašavanja Istarske županije.

Galerija fotografija