Uključite se u izradu izrada Akcijskog plana za mlade Istarske županije 2021. - 2025.

Uključite se u izradu izrada Akcijskog plana za mlade Istarske županije 2021. - 2025.

U tijeku je izrada Akcijskog plana za mlade Istarske županije 2021. - 2025., provedbenom dokumentu koji služi za operacionalizaciju i provedbu ciljeva i mjera sadržanih u strateškom dokumentu Regionalni program za mlade Istarske županije za razdoblje od 2018. do 2022. godine. Dakle, riječ je o svojevrsnom nastavku i nadopuni Regionalnog programa, a koji će konkretnim aktivnostima, vremenskim rokovima i podijeljenim odgovornostima doprinijeti ostvarenju navedenih aktivnosti i mjera. 

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva već je krenula s prikupljanjem potreba i prijedloga te je prilikom obilježavanja Dana mladih Istarske županije, 17. rujna 2021. u pulskom Circolu, nakon održane panel rasprave na temu “Rad s mladima u Istarskoj županiji”, održala interaktivnu radionicu s dvadesetak mladih iz cijele Istre. Tijekom interaktivne radionice prikupljeno je mnogo vrijednih informacija od mladih i onih koji rade s mladima o njihovim potrebama i željama, a koje će biti uzete u obzir prilikom izrade Akcijskog plana.

S obzirom na veliku važnost ovog dokumenta, pozivamo sve zainteresirane dionike, mlade i one koji rade s mladima u raznim tematskim područjima da se uključe u davanje prijedloga i mišljenja po pitanju aktivnosti koje bi trebale ući u Akcijski plan, a to se može učiniti putem online upitnika.

Anketni upitnik može se ispuniti do 15. listopada 2021. godine.