Javni uvid u Studiju utjecaja na okoliš - REKONSTRUKCIJA-DOGRADNJA TURISTIČKE ZONE MONTE MULINI

Javni uvid u Studiju utjecaja na okoliš  - REKONSTRUKCIJA-DOGRADNJA TURISTIČKE ZONE MONTE MULINI

Dana 7. svibnja 2007. godine započinje javni uvid u Studiju utjecaja na okoliš - REKONSTRUKCIJA-DOGRADNJA TURISTIČKE ZONE MONTE MULINI.  Studija će biti na javnom uvidu do 21. svibnja 2007. godine u ulaznom holu Gradske uprave Grada Rovinja, Trg Matteotti br. 2, radnim danom od 9,00 do 16,00 sati i prostorima Upravnog odjela za održivi razvoj Istarske županije, Odsjeka za zaštitu okoliša u Puli, Flanatička 29/II, soba br. 28, radnim danom od 8,00 do 14,00 sati.

Javni uvid provodi Upravni odjel za prostorno i urbanističko planiranje i izgradnju objekata, Odsjek za prostorno i urbanističko planiranje i geodetske poslove Grada Rovinja u koordinaciji sa Upravnim odjelom za održivi razvoj Istarske županije, Odsjekom za zaštitu okoliša.

Javna rasprava će se održati 16. svibnja 2007. godine u velikoj sali Doma kulture u Rovinju, Trg maršala Tita bb s početkom u 18,00 sati. 

Raspravi će prisustvovati predstavnici investitora, tvrtka "Maistra" d.d. iz Rovinja i predstavnici izrađivača, tvrtka "Abaka" d.o.o. iz Rovinja, koji će prikazati tehničko tehnološke elemente projekta kao i mjere zaštite okoliša koje su definirane Studijom. 

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Studiju utjecaja na okoliš mogu se upisati u knjige primjedbi koje se nalaze uz izložene studije i dostaviti u pisanom obliku u tijeku roka predviđenog za javni uvid, zaključno sa 21. svibnjem 2007. godine na adresu: Grad Rovinj, Upravni odjel za prostorno i urbanističko planiranje i izgradnju objekata, Odsjek za prostorno i urbanističko planiranje i geodetske poslove, Trg Matteotti 2, 52 210 Rovinj 

Sažetak studije