Pula: Ryanair nudi najjeftinije letove za London i Dublin

Pula: Ryanair nudi najjeftinije letove za London i Dublin

Na konferenciji za novinare, održanoj danas u sjedištu Poglavarstva Istarske županije, najveća europska niskobudžetna zrakoplovna kompanija Ryanair objavila je danas rekordan broj rezervacija i putnika, ostvaren na relacijama London-Stansted i Dublin - Pula. Od prvog leta u listopadu 2006. godine iz Londona, i u veljači 2007. godine iz Dublina, Ryanair je u Pulu, i iz Pule, doveo preko 35 000 putnika i zabilježio 50 000 rezervacija na obje rute.

Očekuje se da će u Istru Ryanairom tijekom prve godine poslovanja doći preko 80 000 putnika sa šest letova tjedno.  Mnogi su putnici, uglavnom  imućniji Britanci i Irci, spremni dosta potrošiti i time značajno pospješiti razvoj turizma i gospodarstva u Puli.

U kontekstu tih rezultata, izvršni  direktor prodaje i marketinga RYANAIR-a za središnju Europu Tomasz Kulakovski je, između ostaloga, istaknuo kako "Ryanair potpomaže razvoj turizma u cijeloj Istri dovodeći tisuće britanskih i irskih turista u Pulu. Ryanair, također, jamči najniže cijene za sve stanovnike Istre nudeći letove koji koštaju koliko i boca biske. Sve putnike potičemo da odmah posjete našu internetsku stranicu www.ryanair.com i rezerviraju letove za samo 10 EUR sa svim pristojbama jer će, zasigurno, ti jeftini letovi biti popunjeni u rekordnom vremenu. Nećete pronaći jeftiniji način odlaska u London ili Dublin jer Ryanair jamči najniže cijene na tržištu. A ukoliko uspijete pronaći jeftiniji let s nekom drugom kompanijom, refundirat ćemo vam dvostruko! Ryanair prednjači u najboljoj usluzi i točnosti, a time potvrđuje da može prednjačiti i u najnižoj cijeni."

 I za kraj još nekoliko informacija o Ryanairu. Ta najveća niskobudžetna zrakoplovna kompanija, s 20 baza i 487 niskobudžetnih ruta u 25 zemalja, do kraja ožujka 2008. godine  posjedovat će flotu od 163 novih Boeing 737-800 zrakoplova, i planira  naručiti 99 novih zrakoplova u slijedećih 5 godina. Ryanair trenutno ima 4500 zaposlenih