Pula: Anelidi - 45 godina na istarskoj estradnoj sceni

Pula: Anelidi - 45 godina  na istarskoj estradnoj sceni

U povodu 45. rođendana  pulskih Anelida, istarski župan Ivan Jakovčić i pulski gradonačelnik Boris Miletić priredili su u utorak, 27. travnja 2010. godine u sjedištu Istarske županije u Puli, prigodno primanje za članove sastava.  

Uz  čestitke, istarski je župan Anelide, zbog dugog  trajanja na istarskoj i hrvatskoj estradnoj sceni  nazvao institucijom. U ime   Istrijana i Istrijanki, i svih onih koje su uveseljavali, zahvalio im je  na dobroj atmosferi, koju su stvarali gdje god su nastupali. Doprinos Anelida u zabavljačkom, estradnom i kulturnom pogledu je velik.  Župan je evocirao sjećanja na člana grupe Branka Miloševića, koji je grupu, nažalost, prerano napustio. 

Čestitkama se pridružio i pulski gradonačelnik Boris Miletić, nazvavši Anelide zaštitnim znakom Pule i Istarske županije. Osobno se radujem jubileju Anelida, koji su svirali i na mojoj maturalnoj zabavi- podsjetio je Miletić.

Članovi  legendarne grupe zahvalili su se na čestitkama i upućenim riječima potpore.

Veliki će jubilej svečano obilježiti u sklopu proslave Dana grada Pule, 3. svibnja 2010. godine, prigodnim koncertom u Istarskom narodnom kazalištu u Puli. Svečarskom će se  slavlju pridružiti svi oni glazbenici koji su u proteklih 45 godina surađivali i nastupali s Anelidima.

Galerija fotografija