Javna rasprava o Studiji utjecaja na okoliš za zahvat Površinska eksploatacija tehničko-građevnog kamena u eksploatacijskom polju "Kave", Grožnjan

Obavještava se javnost i zainteresirana javnost da od 14. lipnja do 14. srpnja 2011. godine traje javna rasprava u SUO Površinska eksploatacija tehničko-građevnog kamena u eksploatacijskom polju "Kave", Grožnjan.

Javno izlaganje održati će se 30. (četvrtak) lipnja 2011. godine s početkom u 18,00 sati u prostorijama Općine Grožnjan - Comune di Grisignana. 

Koordinator javne rasprave je Upravni odjel za održivi razvoj Istarske županije, Odsjek za zaštitu prirode i okoliša, a javnu raspravu provodi Jedinstveni upravni odjel Općine Grožnjan - Comune di Grisignana.

Jedna cjelovita Studija i 2 (dva) Sažetka za javnost biti će dostupni javnosti u zgradi Općine Grožnjan - Comune di Grisignana, u Grožnjanu, Umberta Gorjana 3, a sažetak za javnost i u ulaznom holu sjedišta Istarske županije u Puli, Flanatička 29.

Pozivaju se svi zainteresirani da svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju upišu u knjige primjedbi koje se nalaze uz izložene studije ili dostave u pisanom obliku zaključno sa 14. srpnjem  2011. godine na adresu:
Općina Grožnjan-Comune di Grisignana, Jedinstveni upravni odjel, 
Umberta Gorjana 3,
52429 Grožnjan-Grisignana.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i ne budu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izviješća o javnoj raspravi. 

SUO - Površinska eksploatacija tehničko-građevnog kamena u eksploatacijskom polju "Kave", Grožnjan;  

Sažetak za javnost