Održavanja radionice u organizaciji MZOPUG u sklopu projekta "Jačanje institucionalnih kapaciteta za provedbu programa SAPARD (mjere 1 i 2) i IPARD (mjere 101 i 103)"

Dana 16. lipnja 2011. godine s početkom u 9,00 sati, u prostorima Pučkog otvorenog učilišta u Bujama, održati će se posljednja od šest radionica na području RH kojom će se ukazati na mjere zaštite okoliša koje moraju provoditi korisnici sredstava iz fondova te kontrolu njihova provođenja. 

Dvodnevne radionice, koje je osmislilo Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, a koje su financirane sredstvima EU putem hrvatske Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU u sklopu projekta "Jačanje institucionalnih kapaciteta za provedbu programa SAPARD (mjere 1 i 2) i IPARD (mjere 101 i 103)", provodi konzorcij Euronet Consulting iz Belgije s ciljem da se korisnicima kao i posljedicama koje slijede ukoliko se te mjere ne ispoštuju.

Radionice su namijenjene prvenstveno djelatnicima županijskih tijela i korisnicima SAPARD i IPARD sredstava. 

Dvodnevna radionica u Bujama odvijati će se prema programu

Pozivaju se svi zainteresirani da svoj dolazak potvrde e-mailom na adresu ivana.lalic@mzopu.hr ili telefonom 01/371 71 37 do 15. lipnja 2011. godine.

Poziv na dvodnevnu radionicu možete pogledati ovdje.