Pula: Internim auditorima Istarske županije uručeni certifikati

Pula: Internim auditorima Istarske županije uručeni  certifikati

Načelnik uprave Istarske županije Valerio Drandić, uručio je u ponedjeljak, 18.  srpnja 2011. godine, certifikate polaznicima tečaja za interne auditore sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008. Drandić je, kao predstavnik uprave za sustav kvalitete, izrazio tom prigodom zadovoljstvo funkcioniranjem sustava upravljanja kvalitetom u Istarskoj županiji.  

Tečaj, koji je u svibnju ove godine polazilo 8 službenika Istarske županije, dao je teorijska znanja i praktična iskustva u auditiranju sustava upravljanja kvalitetom te osposobio polaznike za organiziranje i provođenje internih audita. 

Tečaj su uspješno završili: Danijela Družetić  Milanović, Davorka Maras Tkačuk, Vinko Brčić, Zdravko Laginja, Doriana Šumberac Jelić, Sanja Labinjan, Božidar Rački i Mira Parlov. 

Usporedno je održan  i tečaj za obnovu znanja za interne auditore sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008. Cilj tečaja je bio obnova i nadogradnja znanja postojećih internih auditora na način da se kroz stvarne situacije daju primjeri kako se auditiraju zahtjevi norme ISO 9001:2008. 

Tečaj su uspješno završili: Vesna Pavletić, Ljiljana Dravec, Eda Griparić, Edi Akilić i Silvano Cukon.  
 
 
 

Galerija fotografija