Pula: Predstavljen projekt za poslovno usavršavanje mladih

Pula:  Predstavljen  projekt za poslovno usavršavanje mladih

"Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji s Istarskom županijom, OET "Dr. Mijo Mirković" i Start-up Udrugom  za poticanje poduzetništva i zapošljavanja mladih ljudi pokreće projekt "Poslovno usavršavanje mladih START ME UP 2011".

Projekt je zamišljen kao ciklus predavanja koja će mlade polaznike pripremiti za lakši ulazak na tržište rada. Osim predavanja polaznici će imati priliku upoznati se s poslovanjem uspješnih tvrtki i potpornih institucija na području Istarske županije.

Korisnici su studenti/ice završne godine preddiplomskog i diplomskog redovnog studija, te mladi s visokom stručnom spremom, bez radnog iskustva, ili koji imaju manje od godinu dana radnog iskustva u struci - svi  s područja Istarske županije.

Projekt  "Poslovno usavršavanje mladih START ME UP 2011", predstavili su u četvrtak, 15. rujna 2011. godine, na konferenciji za novinare i sjedištu Istarske županije u Puli, direktor Regionalnog ureda HUP-a u Rijeci Nenad Seifert, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo  Istarske županije Alen Damijanić i zamjenica pročelnika OET-a "dr. Mijo Mirković" prof.dr.sc. Danijela Križman Pavlović.

U programu može sudjelovati 20 polaznika. Natječaj za  sudjelovanje u programu objavljen je na županijskoj internetskoj stranici ( rubrika : Natječaji ), a  prijave se mogu slati do 27. rujna.

Galerija fotografija