Informacija o zahtjevu nositelja zahvata za provedbu postupka procjene utjecaj na okoliš sustava navodnjavanja poljoprivrednih površina Petrovije, Istarska županija

Na temelju odredbi članka 138. stavka 1. i članka 139, stavka 1. Zakona o zaštiti okoliša (Narodne novine br. 110/07) te odredbe članka 7., stavka 1., točke 1. Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša (Narodne novine br. 64/08) Ministarstvo zaštite okoliša i prirode objavljuje Informaciju o zahtjevu nositelja zahvata za provedbu postupka procjene utjecaj na okoliš sustava navodnjavanja poljoprivrednih površina Petrovije, Istarska županija, Klasa: UP/I-351-03/12-02/106; Urbroj: 517-06-2-1-2-12-3, od 07. kolovoza 2012. godine.

Tijelo nadležno za provedbu postupka je Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Ulica Republike Austrije 14, Zagreb.

Ostali nadležna tijela u postupku su:

  • Hrvatske vode;
  • Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Uprava za zaštitu prirode, Zagreb;
  • Zavod za prostorno uređenje Istarske županije;
  • Grad Umag;

U svrhu informiranja javnosti i zainteresirane javnosti ova informacija objavljuje se na službenim web stranicama nadležnog Ministarstva i Istarske županije te na oglasnoj ploči u sjedištu Istarske županije u Puli, Flanatička 29.

Očitovanje javnosti i zainteresirane javnost na informaciju o zahtjevu, temeljem članka 7., stavka 1., točke 1. Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti u pitanjima zaštite okoliša (NN 64/08) ne provodi se, jer se u postupku po tom zahtjevu provodi javna rasprava.

Javnost i zainteresirana javnost bit će o ishodu postupka informirana objavom rješenja, odnosno drugog akta na službenim stranicama nadležnog Ministarstva (www.mzoip.hr).

Informacija