Stipendije najboljijm studentima u akademskoj 2012./'13. godini

Stipendije najboljijm studentima u akademskoj 2012./'13. godini

U sjedištu Istarske županije u Puli, danas u ponedjeljak 31. prosinca 2012., dodijeljene su stipendije Istarske županije studentima za akademsku godinu 2012./'13.

Stipendije su dodijeljene temeljem Zaključka župana Istarske županije na prijemu za najbolje istarske studente kojeg je priredila zamjenica župana Istarske županije Viviana Benussi, zajedno s pročelnicom Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Patricijom Smoljan.

Kako su naglasile zamjenica župana Benussi i pročelnica Smoljan u ovoj se akademskoj godini dodjeljuje tradicionalno 30 stipendija, dok je na natječaj pristiglo 244 zahtjeva. Visina mjesečnog iznosa stipendije je 1.100,00 kuna.

Zamjenica župana Benussi čestitala je tridesetorici studenata na dodijeljenoj stipendiji  te zaželjela svako dobro u budućem radu te tijekom nove 2013. godine. 
 
Stipendije su dobili ponajbolji studenti koji zastupaju raznorodne studije od grafičkih tehnologija, preko studija svjetskih jezika, pa sve do glazbene akademije, studija medicine ili farmacije, fizike, kemije.

Galerija fotografija