Produženje javne rasprave o Zahtjevu za utvrđivanje objedinjenih uvjeta zaštite okoliša i tehničko - tehnološkom rješenju postojećeg postrojenja tvrtke "Rockwool Adriatic" d.o.o iz Potpićna, Općina Pićan

Obavještava se javnost i zainteresirana javnost da se, temeljem Zaključka Ministarstva zaštite okoliša i prirode, Klasa: UP/I 351-03/12-02/76, Urbroj: 517-06-2-1-2-12-21 od 28. prosinca 2012. godine, produžuje javna rasprava o Zahtjevu za utvrđivanje objedinjenih uvjeta zaštite okoliša i Tehničko-tehnološko rješenje postojećeg postrojenja tvrtke "Rockwool Adriatic" d.o.o. iz Potpićna d.o.o.. Javna rasprava u trajanju od 15 dana počinje 11. veljače i traje zaključno do 25. veljače 2013. godine.

Koordinator javne rasprave je Upravni odjel za održivi razvoj Istarske županije, Odsjek za zaštitu prirode i okoliša, a javnu raspravu provodi u suradnji s Jedinstvenim upravnim odjelom Općine Pićan.

Zahtjev, tehničko tehnološko rješenje i sažetak zahtjeva za javnost dostupni su javnosti u prostorima Općine Pićan u Pićnu, Pićan 40 svakog radnog dana od 8,00 do 14,00 sati, srijedom od 8,00 do 18,30 sati i u sjedištu Istarske županije u Puli, Flanatička 29 svakog radnog dana od 8,00 do 15,00 sati.  Cjelovita dokumentacija dostupna je javnosti i na službenim web stranicama Ministarstva zaštite okoliša i prirode - www.mzoip.hr i Istarske županije - www.istra-istria.hr .

Javno izlaganje održati će se dana 21. (četvrtak) veljače 2013. godine s početkom u 17,00 sati u Pićnu u sali u prizemlju škole u Pićnu.
Izlaganju će biti nazočni predstavnici investitora, tvrtke Rockwool Adriatic d.o.o., Potpićan i predstavnici izrađivača dokumentacije, tvrtke DVOKUT ECRO d.o.o. iz Zagreba, koji će prezentirati Zahtjev i tehničko-tehnološko rješenje postrojenja te odgovarati na upite javnosti i zainteresirane javnosti.

Pozivaju se svi zainteresirani da svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na Zahtjev i Tehničko-tehnološko rješenje postrojenja upišu u knjige primjedbi koje se nalaze uz izloženu dokumentaciju ili dostave u pisanom obliku, u tijeku roka predviđenog za javnu raspravu, zaključno s 25. veljače 2013. godine na adresu: Istarska županija, Upravni odjel za održivi razvoj, Odsjek za zaštitu prirode i okoliša, 52100 Pula, Flanatička 29. 

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i ne budu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izviješća o javnoj raspravi.

Zahtjev
Tehničko-tehnološko rješenje
Sažetak Zahtjeva za javnost