Informacija o zahtjevu za ocjenu o potrebi procjene na okoliš za zahvat Izgradnja SKI-LIFTA "Stella Maris" u Umagu

Na temelju odredbi članka 137. stavka 1. i članka 139. Zakona o zaštiti okoliša (Narodne novine br. 110/07) te odredbi članka 7. stavka 3. točke 1. Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša (Narodne novine br. 64/08) Istarska županija, Upravni odjel za održivi razvoj, Odsjek za zaštitu prirode i okoliša, objavljuje Informaciju o zahtjevu za ocjenu  o potrebi procjene na okoliš za zahvat Izgradnja SKI-LIFTA "Stella Maris" u Umagu, Klasa: UP/I-351-03/13-01/01; Urbroj: 2163/1-08-02/1-13-2, od 14. veljače 2013. godine.

Tijelo nadležno za provedbu postupka je Istarska županija, Upravni odjel za održivi razvoj, Odsjek za zaštitu prirode i okoliša, Flanatička 29, 52100 Pula.

Sudionici u postupku su:

  • Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Uprava za zaštitu prirode, Zagreb
  • Istarska županija, Upravni odjel za održivi razvoj, Odsjek za pomorstvo, promet i infrastrukturu, Pazin
  • Lučka kapetanija Pula, Pula
  • Javna ustanova Natura Histrica, Pula
  • Grad Umag, Upravni odjel za prostorno uređenje i gradnju, Umag
  • Lučka uprava Umag - Novigrad, Umag

U svrhu informiranja javnosti i zainteresirane javnosti ova informacija se objavljuje na oglasnoj ploči sjedišta Istarske županije u Puli, oglasnoj ploči Grada Umaga te na službenim internetskim stranicama Istarske županije - www.istra-istria.hr i Grada Umaga - www.umag.hr .

Očitovanje javnosti i zainteresirane javnost na informaciju o zahtjevu, odnosno mišljenja, dostavljaju se u pisanom obliku na adresu : Istarska županija, Upravni odjel za održivi razvoj, Odsjek za zaštitu prirode i okoliša, 52100 Pula, Flanatička 29 u roku od 30 dana od dana objave ove informacije, pozivom na klasu: UP/I-351-03/13-01/01.

Javnost i zainteresirana javnost bit će o izdanoj uputi informirana objavom akta na službenoj internetskoj stranici Istarske županije - www.istra-istria.hr

Informacija
Zahtjev