U Puli održan treći sastanak tehničke skupine za provođenje projekta KEPASS

U Puli održan treći sastanak tehničke skupine za provođenje projekta KEPASS

U Puli je u ponedjeljak i utorak 10. i 11. lipnja 2013. godine, održan treći sastanak tehničke skupine za provođenje projekta KEPASS (Knowledge Exchange Program for the Adriatic Shool System).

Sastanak je organizirala Istarska županija, pa je, tim povodom, predstavnike partnera uključenih u projekt KEPASS, pozdravila  pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Patricia Smoljan.

Kao što je dogovoreno na sastanku u Portorožu, koji je održan u ožujku 2013.godine, svi su partneri u međuvremenu objavili i proveli Natječaj za izbor škola koje ispunjavaju uvjete da se mogu uključiti u projekt KEPASS.

Na sastanku se nastojalo spojiti škole sa srodnim programima na način da svaki partner šalje i prima po 15 učenika. Nakon dugotrajnog i strpljivog rada pronađena su rješenja koja će biti prihvatljiva za sve uključene škole i koja će omogućiti ostvarivanje, vrlo ambiciozno postavljenih ciljeva projekta.

Iz Istarske županije u projektu KEPASS bit će uključene Srednja škola Mate Balote iz Poreča, Turističko ugostiteljska škola Antuna Štifanića iz Poreča i Srednja škola Zvane Črnje iz Rovinja.

Sljedeći sastanak svih partnera u projektu KEPASS bit će u rujnu, 2013. godine u Duinu u Italiji i tamo će se dogovoriti sadržaj i točan termin susreta ravnatelja svih uključenih škola koji se planira krajem listopada ili početkom studenoga u Sloveniji.

Sukladno projektu, uključene škole dobit će svu potrebnu pomoć kako bi se svi planirani ciljevi projekta KEPASS ostvarili u potpunosti.

Galerija fotografija