Istra Inspirit foto-natječaj: "Inspirirani ljubavlju" od 29. siječnja do 11. veljače 2014.

Istra Inspirit foto-natječaj: "Inspirirani ljubavlju" od 29. siječnja do 11. veljače 2014.

Istra Inspirit pokreće foto natječaj na temu "Inspirirani ljubavlju". Riječ je o foto-natječaju na temu ljubav, u sklopu kojeg će se birati najbolje fotografije inspirirane ljubavlju s Istra Inspirit doživljaja ili njegovih autentičnih lokacija (Pula - Povijesni i pomorski muzej, Medulin - Vižula, Rovinj - starogradska jezgra, Poreč - starogradska jezgra, Savudrija - svjetionik, Pazin - kaštel i Pazinska jama, Labin - Lamparna, Raša i rudnik, Svetvinčenat - kaštel Grimani-Morosini, Buzet - starogradska jezgra).

Natječaj će biti otvoren od 29. siječnja do 11. veljače 2014., a svi se detalji i pravila natječaja nalaze na web-stranici Istra Inspirita (info@istrainspirit.hr. Nakon isteka roka prijava ocjenjivački sud odabrat će tri najbolje fotografije, a pobjednici će osvojiti jednu od vrijednih nagrada koje će Valentinovo pretvoriti u najromantičniji dan.

O pobjednicima natječaja odlučivat će stručni žiri u sastavu:  Hassan Abdelghani - profesionalni fotograf, Morena Milevoj - voditeljica marketinga i PR-a (Istra Inspirit), Barbara Ban - turistička novinarka (Glas Istre) i Iva Canki - kreativna direktorica (Brandmama). Namjera je natječaja potaknuti sve one koji žele osvojiti jednu od vrijednih nagrada partnera projekta da iskažu svoju kreativnost i da fotografijama pokažu na koji su način Istra Inspirit događaji ili autentične lokacije tih događaja u njima potaknuli maštu i stvaranje fotografija inspiriranih ljubavlju.

Uz poruku "inspirirani ljubavlju", Istra Inspirit želi svim zaljubljenima, ali i ostalima koje ljubav na bilo koji način motivira i vodi kroz život puno veselja i trenutaka inspiriranih ljubavlju.