Javna rasprava o Stručnoj podlozi za ishođenje okolišne dozvole za odlagalište otpada "LOKVA VIDOTTO" u Gradu Rovinju - Rovigno

Obavještava se javnost i zainteresirana javnost da od 16. travnja do 16. svibnja 2014. godine traje javna rasprava o Stručnoj podlozi za ishođenje okolišne dozvole za odlagalište otpada
"LOKVA VIDOTTO" u Gradu Rovinju - Rovigno.

Koordinator javne rasprave je Upravni odjel za održivi razvoj Istarske županije, Odsjek za zaštitu prirode i okoliša, a javna rasprava se provodi u suradnji s Upravnim odjelom za prostorno planiranje, zaštitu okoliša i izdavanje akata Grada Rovinja-Rovigno.
 
Za vrijeme trajanja javne rasprave Stručna podloga i sažetak za javnost  dostupni su javnosti u ulaznom holu Gradske uprave Trg Matteotti 2, svakog radnog dana od 8 do 16 sati, a jedan Sažetak za javnost dostupan je u ulaznom holu sjedišta Istarske županije u Puli, Flanatička 29 svakog radnog dana od 8,00 do 16,00 sati.
 
Cjelovita Studija i Sažetak za javnost dostupni su i na službenim web stranicama Istarske županije - www.istra-istria.hr, Grada Rovinja-Rovigna - www.rovinj.hr, a cjelovita Studija na web stranicama Ministarstva zaštite okoliša i prirode -  www.mzoip.hr.

Javno izlaganje održat će se dana 8. (četvrtak) svibnja 2014. u velikoj sali Doma kulture, Trg Maršala Tita 3/II s početkom u 18 sati. Izlaganju će biti nazočni predstavnici operatera, tvrtke Komunalni servis d.o.o. iz Rovinja - Rovigno i predstavnici izrađivača dokumentacije, tvrtke IPZ Uniprojekt TERRA d.o.o. iz Zagreba, koji će prikazati Stručnu podlogu te odgovarati na upite javnosti i zainteresirane javnosti.

Pozivaju se svi zainteresirani da svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na Stručnu podlogu upišu u knjige primjedbi koje se nalaze uz izloženu dokumentaciju ili dostave u pisanom obliku, u tijeku roka predviđenog za javnu raspravu, zaključno sa 16. svibnjem 2014. godine na adresu: Istarska županija, Upravni odjel za održivi razvoj, 52100 Pula, Flanatička 29.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i ne budu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izviješća o javnoj raspravi.


Stručna podloga za ishođenje okolišne dozvole za odlagalište otpada "LOKVA VIDOTTO" u Gradu Rovinju - Rovigno
Sažetak za javnost