Javna rasprava o studiji utjecaja na okoliš za zahvat: Izgradnja nove peći unutar kruga postojeće tvornice cementa CALUCEM u Puli

U sklopu javne rasprave, dana 29. travnja 2014. godine u Gradskoj palači Grada Pule održano je javno izlaganje o Studiji utjecaja na okoliš za zahvat: Izgradnja nove peći unutar kruga postojeće tvornice cementa CALUCEM u Puli.
Predstavnici investitora, tvornice cementa "CALUCEM" iz Pule i izrađivači Studije predstavili su tehničko tehnološke karakteristike zahvata kao i mjere zaštite okoliša.

Javna rasprava traje do 14. svibnja 2014. godine do kada javnost i zainteresirana javnost može svoje primjedbe, prijedloge i mišljenja upisati u knjige primjedbi koje se nalaze uz dokumentaciju i to u:

  • Gradu Puli u Upravnom odjelu za prostorno uređenje u vremenu od 8,00 do 16,00 sati,
  • sjedištu Istarske županije u Puli, Flanatička 29 u vremenu od 8,00 do 16,00 sati,
  • sjedištu Mjesnog odbora Stoja u Puli, Lettisova 1 u vremenu od 8,30 do 11,30 sati.

Studija utjecaja na okoliš i Sažetak za javnost dostupni su javnosti i na službenim web stranicama Istarske županije - www.istra-istria.hr  i Grada Pule - www.pula.hr, dok je  na službenim web stranicama Ministarstva zaštite okoliša i prirode - www.mzoip.hr za javnost dostupna  Studija utjecaja na okoliš.

Javnost i zainteresirana javnost može svoje primjedbe, prijedloge i mišljenja dostaviti do kraja trajanja javne rasprave, zaključno s 14. svibnjem 2014. godine, na adresu: Istarska županija, Upravni odjel za održivi razvoj, 52100 Pula, Flanatička 29.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i ne budu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izviješća sa javne rasprave.

Studija (53 MB)
Sažetak za javnost