Informacija o zahtjevu za ocjenu o potrebi procjene na okoliš sanacije odlagališta građevinskog otpada na području Pećine-Campanož, Općina Medulin

Na temelju odredbi članka 160. stavka 1. i članka 162. Zakona o zaštiti okoliša (Narodne novine br. 80/13) te članka 28., stavka 3. Uredbe o procjeni utjecaja zahvata na okoliš ( Narodne novine br. 64/08 i 67/09) te odredbi članka 7. stavka 2. točke 1. Uredbe o informiranju i sudjelovanju javnosti i zainteresirane javnosti u pitanjima zaštite okoliša (Narodne novine br. 64/08) Ministarstvo zaštite okoliša i prirode objavilo je dana 02. lipnja 2014. godine Informaciju o zahtjevu za ocjenu o potrebi procjene na okoliš sanacije odlagališta građevinskog otpada na području Pećine-Campanož, Općina Medulin, Klasa: UP/I-351-03/14-02/79; Urbroj: 517-06-2-1-1-14-2, od 28. svibnja 2014. godine.

Tijelo nadležno za provedbu postupka je Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Uprava za procjenu utjecaja na okoliš i održivo gospodarenje otpadom, Ulica Republike Austrije 14, Zagreb.

Sudionici u postupku su:

  • Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Uprava za zaštitu prirode,
  • Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Sektor za održivo gospodarenje otpadom, planove, programe i informacijski sustav
  • Ministarstvo poljoprivrede, Uprava vodnog gospodarstva
  • Istarska županija
  • Općina Medulin

U svrhu dodatnog informiranja javnosti i zainteresirane javnosti ova informacija se objavljuje, osim na web stranicama Ministarstva zaštite okoliša i prirode (www.mzoip.hr) i na oglasnoj ploči sjedišta Istarske županije u Puli te na službenim internetskim stranicama Istarske županije - www.istra-istria.hr.

Javnost i zainteresiran javnost može dostaviti mišljenje o zahtjevu za ocjenu o potrebi procjene utjecaja zahvata na okoliš u pisanom obliku na sljedeću adresu: Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, Zagreb, Ulica Republike Austrije 14. Mišljenja o zahtjevu moguće je dostavljati tijekom 30 dana od dana objave informacije, odnosno do 02. srpnja 2014. godine, pozivom na Klasu: UP/I-351-03/14-02/79.

Javnost i zainteresirana javnost bit će o izdanom rješenju informirana objavom akta na službenim stranicama Ministarstva zaštite okoliša i prirode (www.mzoip.hr).

Informacija
Elaborat