Javna rasprava o Studiji utjecaja na okoliš za zahvat Golf igrališta Larun s pripadajućim građevinama

U sklopu javne rasprave o Studiji utjecaja na okoliš za zahvat Golf igrališta Larun s pripadajućim građevinama, dana 14. listopada 2014. godine održano je javno izlaganje.

Predstavnici investitora, tvrtke HISTRIA FUCUNDA d.o.o. iz Poreča i predstavnici izrađivača Studije, GEOTEHNIČKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU, su putem sažete power point prezentacije prisutnima prikazali tehničko tehnološke elemente projekta kao i mjere zaštite okoliša definirane Studijom.

Javna rasprava traje od 3. listopada do 2. studenog  2014. godine pa se obavještava javnost i zainteresirana javnost da je cjelovita Studija i sažetak za javnost izložena/dostupna u vijećnici Općine Tar Vabriga -Torre Abrega u Taru, Istarska 8, svakog radnog dana od 7,00  do 15,00 sati, a Sažetak za javnost u sjedištu Istarske županije u Puli, Flanatička br. 29, svakog radnog dana od 8,00 do 16,00 sati.

Osim toga, cjelovita Studija i Sažetak za javnost dostupni su javnosti i na službenim web stranicama Istarske županije - www.istra-istria.hr, Općine Tar Vabriga-Torre Abrega - www.tar-vabriga.hr, a Sažetak za javnost na web stranicama Ministarstva zaštite okoliša i prirode -  www.mzoip.hr.

Svi zainteresirani mogu do kraja javne rasprave, zaključno s 3. studenoga 2014. godine, upisati svoje primjedbe, prijedloge i mišljenja u knjige primjedbi koje se nalaze uz izložene studije ili dostaviti u pisanom obliku na adresu: Istarska županija, Upravni odjel za održivi razvoj, 52100 Pula, Flanatička 29.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i ne budu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izviješća o javnoj raspravi.