Info dani 2015. za organizacije civilnog društva

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, u suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske i Istarskom županijom, organizira Info dane 2015. za organizacije civilnog društva.

U sklopu trodnevnog programa održat će se niz sastanaka, prezentacija, okruglih stolova, edukativnih i informativnih radionica i druženja te zanimljivih predavanja. Tako će se moći čuti predavanja o novom institucionalnom okviru za djelovanje udruga, financijskom poslovanju udruga, informacije o aktualnim natječajima na koje udruge mogu prijavljivati projekte te o mogućnostima samofinanciranja udruga kroz zadrugarstvo ili društveno poduzetništvo.

Info dani namijenjeni su svim organizacijama civilnog društva, jedinicama lokalne i regionalne uprave i samouprave, javnim i privatnim ustanovama te ostalim zainteresiranima s ciljem što boljeg informiranja o aktualnim temama i novostima iz područja civilnog društva, edukacije te stvaranja  partnerstva i novih razvojnih prilika.

Info dani 2015. održat će se od 25. ožujka do 27. ožujka 2015. godine, u prostorijama Zajednice Talijana Pula - Comunità¡ degli Italiani Pola - Circolo, Carrarina 1. Za više informacija i prijave potražite na: www.civilnodrustvo-istra.hr.

Program