Zahtjev za provedbu postupka ishođenja okolišne dozvole za odlagalište otpada "Donji Picudo", operatera "6. maj" d.o.o. iz Umaga

Obavještava se javnost i zainteresirana javnost da je Ministarstvo zaštite okoliša i prirode (u daljnjem tekstu: MZOIP) objavilo Nacrt okolišne dozvole za odlagalište otpada "Donji Picudo" operatera "6. maj"  d.o.o. iz Umaga.

Informacija o odluci da se Nacrt okolišne dozvole upućuje na javni uvid objavljen je na internetskim stranicama MZOIP-e te na oglasnim pločama Istarske županije, Pula, Flanatička 29  i Grada Umaga, Umag, Trg slobode 7.

Uvid u Nacrt okolišne dozvole dostupan je javnosti i zainteresiranoj javnosti petnaest dana i to od 7. do 22. svibnja 2015. godine na službenim web stranicama Ministarstva zaštite okoliša - www.mzoip.hr, Istarske županija - www.istra-istria.hr i Grada Umaga - www.umag.hr.

Primjedbe na Nacrt dozvole se mogu dostaviti najkasnije u roku od 8 dana od završetka objave, što znači najkasnije do 1. lipnja 2015. godine, na adresu MZOIP-e, Radnička cesta 80, 10000 Zagreb ili na adresu Istarska županija, Upravni odjel za održivi razvoj, Odsjek za zaštitu prirode i okoliša, Flanatička 29, 52100 Pula.


Odluka
Informacija
Nacrt okolišne dozvole