DA-SPACE projektni partneri u Budimpešti

Predstavnici Upravnog odjela za gospodarstvo Istarske županije sudjelovali su na projektnom sastanku projekta DA-SPACE koji je održan u Budimpešti od 12. do 14. veljače 2018. godine. Tema sastanka bila je kontrola projektnih aktivnosti nakon prve godine provođenja projekta. Projektni partneri su u Budimpešti, Tehničkom tajništvu Dunavskog Transnacionalnog programa Interreg, prezentirali odrađene radne pakete i aktivnosti na temelju kojih će Tehničko tajništvo objaviti dokument sa savjetima za nastavak financiranja projekta.

Nakon revizijskog procesa s Tehničkim tajništvom partneri će dogovoriti unapređenje određenih pristupa i projektnih aktivnosti. Tijekom ovog susreta održan je i Upravni odbor projekta na kojem je glavna tema organizacija međunarodnog Demonstracijskog dana inovacijskih laboratorija, koji će se u lipnju 2018. godine održati u Puli.

Projekt "Open Innovation to raise Entrepreneurship skills and Public Private Partnership in Danube Region - DA-SPACE" sufinanciran je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Galerija fotografija