Program 11. izložbe "VINISTRA POREČ 2004"

Četvrtak 29. travnja 2004.

13.00 - Svečano otvaranje i obilazak Izložbe
15,00 - Domjenak (Restoran Balin)
15,30 - 17,30 - Finalno natjecanje Sommeliera Hrvatske pred publikom - 8. nacionalno prvenstvo Hrvatske (hotel Pical)
16,00 - 18,00 - Stručno vođene degustacije vina za organizirane i najavljene grupe posjetitelja
20,00 - Svečana dodjela odličja za nagrađene izlagače proizvoda na Vinistri i svečano proglašenje pobjednika Sommeliera Hrvatske (Zajednička večera za nagrađene - Hotel Pical)

Izložba otvorena za posjetitelje do 20.00 sati.

Petak 30. travnja 2004.

12,00 - 15,00 - Okrugli stol na temu pridruživanja Europskoj uniji (Dvorana Balin)
13,00 - 15,00 - Prezentacija Dubrovačko-Neretvanske županije sa  degustacijom Pelješko-Korčulanskih vina (sala za degustacije)
13,00 - 16,00 - Mogućnost kušanja izloženih uzoraka maslinovog ulja
16,00 - 18,00 - Stručno vođene degustacije pjenušaca za organizirane i najavljene grupe posjetitelja
17,00 - 18,00 - Prezentacija proizvodnog programa Udruge BIO ISTRA - ekološki i autohtoni proizvodi

Izložba otvorena za posjetitelje od 10,00 do 20.00 sati.

Subota 01. svibnja 2004.

12,00 - 14,00 - Mogućnost kušanja izloženih uzoraka maslinovog ulja
14,00 - 16,00 - Stručno vođene degustacije vina za organizirane i najavljene grupe posjetitelja
15,00 - 16,00 - Stručno vođena degustacija sira i ostalih mliječnih proizvoda
16,00 - 18,00 - Stručno vođena degustacija nagrađenih Hrvatskih pjenušaca za organizirane i najavljene grupe posjetitelja
20,00 - Prezentacija druge Zelene liste GMO-FREE proizvoda BIO ISTRE (Vinoteka Epulon - Poreč)

Izložba otvorena za posjetitelje od 10,00 do 20,00 sati.

Nedjelja 02. svibnja 2004.

12,00 - 14,00 - Mogućnost kušanja izloženih uzoraka svih proizvoda
14,00 - 16,00 - Stručno vođene degustacije vina i pjenušaca za organizirane i najavljene grupe posjetitelja

Izložba otvorena za posjetitelje od 10,00 do 20,00 sati.

Zatvaranje izložbe u nedjelju, 02. svibnja 2004. u 20,00 sati

Izvršni odbor VINISTRE