Javna rasprava o Studiji utjecaja na okoliš za zahvat "Sustav navodnjavanja poljoprivrednih površina Petrovije (550 ha) na području Grada Umaga"

Obavještava se javnost i zainteresirana javnost da od 31. siječnja 2013. godine do 04. ožujka 2013. godine traje javna rasprava o Studiji utjecaja na okoliš za zahvat "Sustav navodnjavanja poljoprivrednih površina Petrovije (550 ha) na području Grada Umaga"

Koordinator javne rasprave je Upravni odjel za održivi razvoj Istarske županije, Odsjek za zaštitu prirode i okoliša, a javna rasprava provodi se u suradnji sa Upravnim odjelom za prostorno uređenje i gradnju Grada Umaga.
 
Cjelovita studija i Sažetak za javnost dostupni su javnosti u predvorju Gradske vijećnice Grada Umaga, ul. G. Garibaldi 6 u Umagu, svakog radnog dana od 8,00 do 16,00 sati, a jedan Sažetak za javnost dostupan je u ulaznom holu sjedišta Istarske županije u Puli, Flanatička 29, svakog radnog dana od 8,00 do 16,00 sati. Cjelovita Studija i Sažetak za javnost dostupni su i na službenim web stranicama Istarske županije - www.istra-istria.hr i Grada Umaga - www.umag.hr, a Sažetak za javnost na web stranicama Ministarstva zaštite okoliša i prirode - www.mzoip.hr.

Javno izlaganje održati će se dana 12. (utorak) veljače 2013. godine s početkom u 17,00 sati u Gradskoj vijećnici Grada Umaga u Umagu. Izlaganju će biti nazočni predstavnici investitora, Istarska županija i predstavnici izrađivača Studije, tvrtke HIDROING d.o.o. iz Osijeka, koji će prikazati tehničko tehnološke elemente projekta kao i mjere zaštite okoliša koje su definirane Studijom.

Pozivaju se svi zainteresirani da svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na Studiju utjecaja na okoliš za zahvat "Sustav navodnjavanja poljoprivrednih površina Petrovije (550 ha) na području Grada Umaga" upišu u knjige primjedbi koje se nalaze uz izložene studije ili dostave u pisanom obliku, u tijeku roka predviđenog za javnu raspravu, zaključno s 04. ožujkom 2013. godine na adresu: Istarska županija, Upravni odjel za održivi razvoj, 52100 Pula, Flanatička 29.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i ne budu čitko napisani neće se uzeti u obzir u pripremi izviješća o javnoj raspravi.

SUO Sustav navodnjavanja poljoprivrednih površina Petrovije (550 ha)
Sažetak za javnost