Javni uvid u Studiju utjecaja na okoliš ciljanog sadržaja za zahvat - Turistička izgradnja na području "Vila San Lorenzo" u Fažani

Dana 14. travnja 2009. godine  započinje javni uvid u Studiju utjecaja na okoliš ciljanog sadržaja za zahvat -  Turistička izgradnja na području "Vila San Lorenzo" u Fažani.  Javni uvid će trajati do 14. svibnja 2009. godine a provesti će ga Jedinstveni upravni odjel Općine Fažana u koordinaciji sa Upravnim odjelom za održivi razvoj Istarske županije, Odsjekom za zaštitu okoliša.
 
Studija će biti na javnom uvidu u prostorima Općine Fažana u Fažani, 43. Istarske divizije  br. 8, ponedjeljkom i srijedom od 8,00 do 12,00 sati i utorkom od 14,00 do 17,00 sati,  i u prostorima Upravnog odjela za održivi razvoj Istarske županije, Odsjeka za zaštitu okoliša u Puli, Flanatička 29/II, soba br. 28, radnim danom od 8,00 do 15,00 sati.
 
Dana 4. svibnja 2009. godine, u prostorima Općine Fažana u Fažani, 43. Istarske divizije  br. 8, održati će se javno izlaganje. Izlaganju  će biti nazočni predstavnici investitora, tvrtka Proficio nekretnine d.d. iz Zagreba i predstavnici izrađivača Studije, Tvrtka Oikon d.o.o. iz Zagreba, koji će prikazati tehničko tehnološke elemente projekta kao i mjere zaštite okoliša koje su definirane Studijom.
 
Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Studiju mogu se upisati u knjige primjedbi koje se nalaze uz izložene studije i dostaviti u pisanom obliku u tijeku roka predviđenog za javni uvid, zaključno sa 14. svibnjem 2009. godine na adresu: Općina Fažana, Jedinstveni upravni odjel, 43. istarske divizije br. 8.
 
Studija utjecaja na okoliš
 
Sažetak za javni uvid